Matematik
få bitte små opg
20. september 2006 af
Nannok (Slettet)
1) (x-1)(x+2) = 0
2) 6x^2 - 48x = 0
3) 3x^2 - 21x = 0
Disse skal løses i hånden, hvordan?
2) 6x^2 - 48x = 0
3) 3x^2 - 21x = 0
Disse skal løses i hånden, hvordan?
Svar #1
20. september 2006 af dnadan (Slettet)
benyt nulreglen.... Herved kan de 2 løsninger til andengradsligningen findes...
Skriv et svar til: få bitte små opg
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
