Fysik
Varmelegeme
20. september 2006 af
eightx2 (Slettet)
Jeg har resistansen af et varmelegeme. (R = 4,51 ohm).
Varmelegemet tilsluttes en akkumulator med elektromotorisk kraft 12,0 V og indre resistans 0,30 ohm.
Beregn den effekt, hvormed der afsættes elektrisk energi i varmelegemet.
Jeg er i tvivl om det er nok at bruge P = U²/R, da man så ikke får brugt resistansen for varmelegemet.
Er det noget med U = (R_i+R_y)*I ? Men hvordan finder jeg så P?
Varmelegemet tilsluttes en akkumulator med elektromotorisk kraft 12,0 V og indre resistans 0,30 ohm.
Beregn den effekt, hvormed der afsættes elektrisk energi i varmelegemet.
Jeg er i tvivl om det er nok at bruge P = U²/R, da man så ikke får brugt resistansen for varmelegemet.
Er det noget med U = (R_i+R_y)*I ? Men hvordan finder jeg så P?
Skriv et svar til: Varmelegeme
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
