Matematik
fejl i bog?
23. september 2006 af
gudrun (Slettet)
Hej
I bogen eksamensopgaver i matematik for tre-årigt A-forløb er der en opgave 5.056. I denne opgave lyder en af del opgaverne således:
Bestem ligningen for asymptotEN til grafen for f.
Hvor f(X) = e^x/(2x-1)
Så vidt jeg kan se findes der to asymptoter til grafen for f. Nemlig linierne y = 0 og x = 1,5
(f(x) går mod nul for x gående mod minus uendelig)
Hvad er det, jeg gør fejl?? For det er vel næppe bogen der fejler?
I bogen eksamensopgaver i matematik for tre-årigt A-forløb er der en opgave 5.056. I denne opgave lyder en af del opgaverne således:
Bestem ligningen for asymptotEN til grafen for f.
Hvor f(X) = e^x/(2x-1)
Så vidt jeg kan se findes der to asymptoter til grafen for f. Nemlig linierne y = 0 og x = 1,5
(f(x) går mod nul for x gående mod minus uendelig)
Hvad er det, jeg gør fejl?? For det er vel næppe bogen der fejler?
Svar #4
25. september 2006 af gudrun (Slettet)
Er er skarpe! tak... glemte det med intervallet :) Sådan kan det gå
Skriv et svar til: fejl i bog?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
