Matematik
vektor
24. september 2006 af
MissiMissy (Slettet)
løngden af /a/=7 og /b/=3 og a*b=2
så siges de rat vektor v er bestemt ved
v=4a+5b
og spørgsmålet er hvordang jeg kan beregne mig frem til a*v???
så siges de rat vektor v er bestemt ved
v=4a+5b
og spørgsmålet er hvordang jeg kan beregne mig frem til a*v???
Svar #1
24. september 2006 af -Zeta- (Slettet)
https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=211312&h=v%20=%204a+5b
Svar #2
24. september 2006 af Sansnom (Slettet)
Bare regn direkte
a*v = a*(4a+5b)
Prik ud og svaret kommer næsten af sig selv.
a*v = a*(4a+5b)
Prik ud og svaret kommer næsten af sig selv.
Svar #4
24. september 2006 af MissiMissy (Slettet)
hov nu sad jeg lige og så på hvordan de beregnede længden af vektor /v/ og det passer overhovedet ikke med hvordan jeg ville have regnet på den.. kan jeg ikke få en lille hint til hvordan jeg gør forstår ikke deres metode??!! :S
Skriv et svar til: vektor
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
