Matematik
Integral regning
25. september 2006 af
Frank88 (Slettet)
Ved ik om jeg må spørge om dette men gør det alligevel.
Har lige afleveret en opgave i Mat men der var en opgave jeg ikke kunne finde ud af, og sidder nu og undrer mig over hvordan den skulle løses må man egentlig få svaret?
Beregn følgende integral ved hjælp af stamfunktion:
(3x+3)/(x^2+2x+2) dx , a=2 b=-1
Har lige afleveret en opgave i Mat men der var en opgave jeg ikke kunne finde ud af, og sidder nu og undrer mig over hvordan den skulle løses må man egentlig få svaret?
Beregn følgende integral ved hjælp af stamfunktion:
(3x+3)/(x^2+2x+2) dx , a=2 b=-1
Svar #2
25. september 2006 af Frank88 (Slettet)
I know og så er den bestemt osv. men kunne desværre ik finde ud af den :-(
Svar #3
25. september 2006 af ibibib (Slettet)
dt/dx = 2x+2
S(3x+3)/(x^2+2x+2) dx =
S(3x+3)/t·1/(2x+2) dt =
(de nye grænser er 1 og 10.
1,5·S1/t dt =
1,5 [lnt] =
1,5(ln10-ln1) =
1,5ln10
S(3x+3)/(x^2+2x+2) dx =
S(3x+3)/t·1/(2x+2) dt =
(de nye grænser er 1 og 10.
1,5·S1/t dt =
1,5 [lnt] =
1,5(ln10-ln1) =
1,5ln10
Skriv et svar til: Integral regning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
