Engelsk

Engelsk oversættelse.. Nogen der vil rette den?

17. februar 2004 af Mafia girl (Slettet)
Oversæt følgende sætninger:
1.Hver gang læreren stillede et spørgsmål, rakte de alle sammen fingeren i vejret.
2.Bortførerne trak hætterne over hovedet og sprang ind i flyet.
3.Børnene var lykkelige over, at forældrene havde skiftet mening.
4.Utallige unge soldater mistede livet i første verdenskrig.
5.Efterhånden er der mange familier, der bytter hus i sommerferien.
6.Nogle danske turister for vild i Sveriges skove, fordi de ikke havde taget kort med.
7.Min venindes mor er alt for streng.
8. Nutidens ungdom har for megen frihed.
8.Formanden fik alle medlemmernes stemmer.
9.Folks opfattelse af sagen er helt forkert.
10.Min mand vasker aldrig børnenes tøj.
11.Hvad syntes han om bogens slutning?
12.De studerendes økonomiske forhold er blevet dårligere.
13.Bådens ejer nægtede at forhandle om prisen.
14.Peters cykel er blevet stjålet.
15.Hun er en af min kones kolleger.
16.Over halvdelen af Danmarks befolkning ser fjernsyn hver dag.
17.Bilens kofanger blev beskadiget.
18.Havefesten blev holdt hos familien Morrison.
19.Jeg har kun en halv times kørsel til arbejde.

1.Every time the teacher ask a question, they all reach there fingers in the weather.
2.The kidnapperer pull hood over and jump in the plain.
3.The children were happy, that the parenst changed their mean.
4.A vast number of young soldiers lost their lifes in the first world war.
5.Gradually is there many families, there exchange their house in summer vacation.
6.Some Danes tourist lose their way in Swedens forest, because they haven´t take their mape with.
7.My friends mom is too strict.
8.The modern youth has too much freedom.
9.The foreman got all the members vote.
10.My husband had never washes the childrens clothes.
11.What does he think about the end of the books ending?
12.The students financial is being bad.
13.The bots owner deny to handle with about the pris.
14.Peter´s bike has been stolen.
15.She is one of my wife´s colleagues.
16.Over the half of Denmarks population are witing TV.
17.The cars bumper is damage.
18.The garden partye were hold by the family Morrison.
19.I have only a half hour driving to work.

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. februar 2004 af Belief (Slettet)

Jeg har i øjeblikket desværre ik´ tid til flere rettelser.

1) ask = asked, reach = reached, there = their, fingers in the weather = skal omformuleres

3) parenst = parents, mean = minds


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. februar 2004 af Laila (Slettet)

Vær opmærksom på at bruge de rigtige tider...datid/nutid + ental/flertal og husk omvendt ordstilling.

Kig også på brugen af who/which

Flere steder kan du også med fordel bruge en of-konstruktion.

Brugbart svar (0)

Svar #3
17. februar 2004 af D@nni (Slettet)

Lige et par hurtige rettelser…

6. Some Danish tourists got lost in the woods of Sweden, because they haven’t brought a map.

8. Today’s youth has too much liberty.

10. My husband never washes the children’s clothes.

13. The boots owner refused to negotiate about the price.

15. She is a colleague of my wife.

16. More than half of the Danish population is watching television every day.

17. blev beskadiget = was damaged.

Brugbart svar (0)

Svar #4
17. februar 2004 af D@nni (Slettet)

ups i 13. boots = boats

Svar #5
18. februar 2004 af Mafia girl (Slettet)

I skal alle sammen tak for hjælpen... ;-)

Brugbart svar (0)

Svar #6
18. februar 2004 af Fingersen (Slettet)

1: Each time the teacher asked a question, they all raised their hands in the air.

2: The kidnappers pulled the hoods over their heads and jumped into the plain

3: The children were happy that the parents had changed their minds.

4: Countless soldiers lost their lives during First World War.

5: A lot of families gradually switch houses during summer holidays.

6: Some Danish tourists lost their way in Sweden's forests because they had not brought a map with them.

7: My friend's mom is far too strict

8: Today's youth has too much freedom

9: People's perception of the case was completely wrong

10: My husband never does the kids' laundry

11: What did he think about the ending of the book?

12: The students' economical conditions have worsened.

13: The boat's owner refused to negotiate the price.

14: Peter's bike has been stolen.

15: She is a colleague of my wife's.

16: More than half of Denmark's population watch television every day

17: The bumper on the car was damaged

18: The gardy party was held at the Morrison's place.

19: I have only got half an hour's drive to work.

MVH
Fingersen

P.S: er der utrolig mange andre måder at sige det ovenstående på, hvilket din lærers løsning nok også vil bekræfte. Dette gør dog ikke ovenstående løsning forkert.

Skriv et svar til: Engelsk oversættelse.. Nogen der vil rette den?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.