Matematik
lille opgave
25. september 2006 af
gevalia-boy (Slettet)
Opgave 1:
1. Løs ligningen
2. Løs ligningen grafisk
3. Redegør for hvorledes ligningen kan omskrives til og løs denne grafisk
4. Kan man sige noget ”fornuftigt” om svarene i opgave 1, 2 og 3?
Opgave 2:
Brug lommeregneren til at løse ligningen . (Husk en kort redegørelse for hvad du gør)
Opgave 3:
Trekant ABC og A’B’C’ er ensvinklede. Tegn en skitse!
Det oplyses, at , , og . Marker oplysningerne på tegningerne. Beregn forstørrelsesfaktoren. Beregn de resterende sider.
Opgave 4:
Trekant ABC er retvinklet, med vinkel C ret.
Bestem den sidste side og arealet når:
1. a = 3, b = 4
2. b = 2, c = 5
Opgave 5:
Lad ABC være en retvinklet trekant, med vinkel C ret.
1. Beregn de øvrige sider og vinkler, når b = 3 og c = 6
2. Beregn de øvrige sider og vinkler, når vinkel B er 39º og b=7.
dem som kan hjælpe, please gør det...
1. Løs ligningen
2. Løs ligningen grafisk
3. Redegør for hvorledes ligningen kan omskrives til og løs denne grafisk
4. Kan man sige noget ”fornuftigt” om svarene i opgave 1, 2 og 3?
Opgave 2:
Brug lommeregneren til at løse ligningen . (Husk en kort redegørelse for hvad du gør)
Opgave 3:
Trekant ABC og A’B’C’ er ensvinklede. Tegn en skitse!
Det oplyses, at , , og . Marker oplysningerne på tegningerne. Beregn forstørrelsesfaktoren. Beregn de resterende sider.
Opgave 4:
Trekant ABC er retvinklet, med vinkel C ret.
Bestem den sidste side og arealet når:
1. a = 3, b = 4
2. b = 2, c = 5
Opgave 5:
Lad ABC være en retvinklet trekant, med vinkel C ret.
1. Beregn de øvrige sider og vinkler, når b = 3 og c = 6
2. Beregn de øvrige sider og vinkler, når vinkel B er 39º og b=7.
dem som kan hjælpe, please gør det...
Svar #2
25. september 2006 af gevalia-boy (Slettet)
Brug lommeregneren til at løse ligningen x^2=2^x . (Husk en kort redegørelse for hvad du gør)
Skriv et svar til: lille opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
