Matematik
omdrejningspunkt
25. september 2006 af
Den.... (Slettet)
3.037 En funktion f er givet ved f(x) = x^2 -6x + 10
En punktmængde M er bestemt ved {(x,y)|f(x)
Beregn arealet af M
Vi bestemmer de værdier af x, for hvilke f(x) = g(x)
g(x) = 2
x^2 -6x + 10 = 2 <=> x^2 -6x + 8 = 0
L = {2 , 4}
A(M) = int(2-f(x))dx = int2-(x^2 -6x + 10))dx =
En punktmængde M er bestemt ved {(x,y)|f(x)
Beregn arealet af M
Vi bestemmer de værdier af x, for hvilke f(x) = g(x)
g(x) = 2
x^2 -6x + 10 = 2 <=> x^2 -6x + 8 = 0
L = {2 , 4}
A(M) = int(2-f(x))dx = int2-(x^2 -6x + 10))dx =
Skriv et svar til: omdrejningspunkt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
