Matematik
Tangenter og normaler
26. september 2006 af
chrisjorg (Slettet)
Funktionen f(x)=a sqr(1-bx)
hvor a, b er konstanter har en tangent 3x+y=5 i punktet x= -1, bestem a, b
Nogen forslag?
hvor a, b er konstanter har en tangent 3x+y=5 i punktet x= -1, bestem a, b
Nogen forslag?
Svar #1
26. september 2006 af ibibib (Slettet)
Du kan opstille to ligninger med a og b som ubekendte.
1) f'(-1)=-3
og
2) f(-1)=8.
1) f'(-1)=-3
og
2) f(-1)=8.
Skriv et svar til: Tangenter og normaler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
