Matematik

sekunder

18. februar 2004 af luffe16 (Slettet)
hej
hvordan laver man 5min og 10 sekunder om til sekunder
på forhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2004 af Sam

5 min á 60 sekunder ...

Brugbart svar (0)

Svar #2
18. februar 2004 af starF (Slettet)

er du bange for at bruge 2 hjerneceller?
eller er du lige sluppet fri fra savanna?

Brugbart svar (0)

Svar #3
18. februar 2004 af starF (Slettet)

#1 hvis kan kan stille det spørgsmål, så kan han vel hellere ikke gange 5 med 60.

...

Hvor mange sekunder går der på et minut?

1minut=60sekunder

Men du har 5 minutter, det vil sige:

5*60sekunder=300sekunder (du kunne eftertjekke det med lommeregner)

Men så skulle der lige lægges 10 sekunder mere på, det vil sige:

300sekunder+10sekunder=310sekunder

Brugbart svar (0)

Svar #4
18. februar 2004 af ababab (Slettet)

På et minut går der 60 sekunder... hvilket vil sige: (5*60)+10... opgaven er forholdsvis nem, så jeg kan ligeså godt give dig svaret: 310 sekunder...

Brugbart svar (0)

Svar #5
18. februar 2004 af erdos (Slettet)

GO starF !!!

Min lommeregner gik helt kold, da den skulle klare de udregninger (eller ik'!)...

Må jeg godt tænke "sproglige, sproglige, sproglige" nu?

Brugbart svar (0)

Svar #6
18. februar 2004 af erdos (Slettet)

Hvad fanden er nu det for noget pis!

Er det dig Sam? Det er fandeme da latterligt, hvis man ikke må være lidt humoristisk, når der stilles sådanne spørgsmål!!!

Brugbart svar (0)

Svar #7
18. februar 2004 af starF (Slettet)

#6 hvad skrev du...

Brugbart svar (0)

Svar #8
18. februar 2004 af erdos (Slettet)

#7 jeg gav bare dig ret og kørte den lidt videre....

Det er satme lamt!

Brugbart svar (0)

Svar #9
18. februar 2004 af starF (Slettet)

#7 prøv at læse hans tidligere oprettede tråde...

Brugbart svar (0)

Svar #10
18. februar 2004 af erdos (Slettet)

Har gjort det.....

For helvede en sproglig!

Skynder mig at læse hvad du skriver nu, da jeg ligesom venter at Sam sletter vores "samtale"...

Tror du ik?

Brugbart svar (0)

Svar #11
21. februar 2004 af sontas (Slettet)

På et minut går der 60 sekunder... hvilket vil sige: (5*60)... Nej, det vil det ikke. Du siger 60sekunder = 5*60 ...

Brugbart svar (0)

Svar #12
21. februar 2004 af starF (Slettet)

#11 nej det er jo ikke besvaret 3 gange før.

Skriv et svar til: sekunder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.