Matematik

Enheders position

29. september 2006 af Kazzopi (Slettet)
Hej. Hvis man skal lave 123456mL/min. om til L/min. Hvordan skal man så sætte enhederne?
0,001mL/L*123456mL/min? Så burde det jo give L/min men man ganger da ikke mL ud med hinanden, eller hvad?

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2006 af mathon

123456_mL/min = 123456*10^-3_L/min=

123.456_L/min

Brugbart svar (0)

Svar #2
29. september 2006 af mathon

eller

123456_mL/min*l_L/(1000_mL)=123.456_L/min

Svar #3
29. september 2006 af Kazzopi (Slettet)

Går mL så bare ud med 1000mL??

Brugbart svar (0)

Svar #4
29. september 2006 af -Zeta- (Slettet)

#3:

Ja, og "danner" L.

Svar #5
29. september 2006 af Kazzopi (Slettet)

Super duper. Tak for det

Skriv et svar til: Enheders position

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.