Matematik

Reducering

29. september 2006 af Karissa (Slettet)
Opgaven er som følger:

y=6(4a+7b-5)-3(8a+8b-2)+(a-2b+3)9

Det eneste jeg ikke kan gennemskue, er det sidste 9-tal. Hvad gør jeg med det?

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2006 af dnadan (Slettet)

Du skal gange 9 ind parentesen da:
(a-2b+3)9 =(a-2b+3)*9

Svar #2
29. september 2006 af Karissa (Slettet)

Danke schön.

Brugbart svar (0)

Svar #3
29. september 2006 af slund89 (Slettet)

Yes sir!
y = 6(4a+7b-5)-3(8a+8b-2)+(a-2b+3)9 = 3+9a

Skriv et svar til: Reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.