Matematik
Definitionsmængden
30. september 2006 af
hiat (Slettet)
Jeg skal angive Dm(f) og Dm(f'):
1) f(x) = 0,5x^2 - f'(x) = x
2) f(x) = 1/3x^3 - f'(x) = x^2
3) f(x) = x^2 + x - f'(x) = 2x+1
Er ikke bare Dm(f),Dm(f') = ]-uendelig; uendelig[
?
1) f(x) = 0,5x^2 - f'(x) = x
2) f(x) = 1/3x^3 - f'(x) = x^2
3) f(x) = x^2 + x - f'(x) = 2x+1
Er ikke bare Dm(f),Dm(f') = ]-uendelig; uendelig[
?
Svar #2
30. september 2006 af hiat (Slettet)
Ok, tak. Jeg synes bare, det var mærkeligt, at vi skal gøre det så.
Skriv et svar til: Definitionsmængden
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
