Matematik
isoler Q
30. september 2006 af
hamlet (Slettet)
Er der nogen der kan løse følgende: jeg har prøvet på alle mulige måder men kan slet ikke få den til at gi mening...
isoler Q i formlen:
y^2 = Q * x - Q * a + k
På forhånd tak:)
isoler Q i formlen:
y^2 = Q * x - Q * a + k
På forhånd tak:)
Svar #1
30. september 2006 af hamlet (Slettet)
kan det være rigtigt at jeg kom frem til: y^2/Q = x - a + k `?? og i såfald hvordan kommer jeg videre herfra...?
Svar #3
30. september 2006 af FredeW (Slettet)
Du kan sætte Q uden for en parentes, så der kommer til at stå y^2=Q(x-a)+k.
Derefter skulle den være til at klare
Derefter skulle den være til at klare
Svar #4
30. september 2006 af dnadan (Slettet)
y^2=Qx-Qa+k <=> y^2-k=Qx-Qa <=>
y^2-k=Q(x-a) <=> (y^2-k)/(x-a)=Q
y^2-k=Q(x-a) <=> (y^2-k)/(x-a)=Q
Skriv et svar til: isoler Q
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
