Matematik

Division med x

02. oktober 2006 af the87boy (Slettet)
Er der nogle, der kan hjælpe mig med nedenstående opgaver:
(((x^2)+16*x-12)/(x-2))
(((2*x^2)-32*x+26)/(x-4))

Jeg har fået den første til at give:
(((x^2)+16*x-12)/(x-2))=x+18+(48/(x-2))

Hvis nogle kender en funktion til dette i Mathcad, vil jeg gerne have den

Svar #1
03. oktober 2006 af the87boy (Slettet)

Ingen hjælp til denne?

Svar #2
03. oktober 2006 af the87boy (Slettet)

Har fået hjælp til denne nu
Den hedder parfrac i Mathcad

Brugbart svar (0)

Svar #3
03. oktober 2006 af mathon

(x^2+16*x-12)/(x-2)

poæynomiers division:

(x^2+16*x-12)/(x-2) = x + 18 + 24/(x-2)

2*x^2-32*x+26/(x-4) = 2x - 24 - 70/(x-4)

Skriv et svar til: Division med x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.