Biologi
Hvilestofskifte i Watt
04. oktober 2006 af
Kazzopi (Slettet)
Hej. Jeg er gået lidt i stå i min opgave. Jeg skal finde ud af hvad min hvilestofskifte er i Watt.
Det jeg har regnet mig frem til er at jeg ånder 3,3mL O2 pr sek.
Jeg ved på forhånd af 1mL O2 = 20J/mL. Så har jeg først prøvet at sige 3,3mL/sek * 30J/mL = 66J/sek. = 66 Watt. Men er hvilestofskiftet ikke J/døgn? Er jeg helt gal på den, eller er min udregning i den rigtige retning?
Det jeg har regnet mig frem til er at jeg ånder 3,3mL O2 pr sek.
Jeg ved på forhånd af 1mL O2 = 20J/mL. Så har jeg først prøvet at sige 3,3mL/sek * 30J/mL = 66J/sek. = 66 Watt. Men er hvilestofskiftet ikke J/døgn? Er jeg helt gal på den, eller er min udregning i den rigtige retning?
Svar #1
04. oktober 2006 af Jean
Watt angiver J/sek, som du rigtig nok angiver.
Hvis der står i opgaven, at du skal angive dit hvilestofskifte i Watt, så har du gjort det rigtige.
Hvis der står i opgaven, at du skal angive dit hvilestofskifte i Watt, så har du gjort det rigtige.
Svar #2
04. oktober 2006 af Kazzopi (Slettet)
Nå okay. Det er da glædeligt. Jeg synes bare det virker alt for simpelt. Jeg ville også umiddelbart tro at jeg skulle bruge min vægt for at regne mit hvilestofskifte ud. Men det er helt rigtigt det jeg har gjort?
Skriv et svar til: Hvilestofskifte i Watt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
