Fysik

kj til W?

04. oktober 2006 af Thegreenfox (Slettet)
lige et hurtig nemt spørgsmål (da jeg ikke har min grundbog) :(

hvordan omregner man 156 kj til W?

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2006 af KickAzz (Slettet)

Det kan du ikke bare gøre.

Watt (W) er det samme som joule pr. sekund: J/s.

Effekten P (SI-enhed = W) bestemmes af formlen:
E = P*t <=> P = E/t

Svar #2
04. oktober 2006 af Thegreenfox (Slettet)

glem det.... skal jo bare ganges med 3,6:S doh

Svar #3
04. oktober 2006 af Thegreenfox (Slettet)

jo jeg mente kj/h:S
men tak for venligheden alligevel

Brugbart svar (0)

Svar #4
04. oktober 2006 af KickAzz (Slettet)

Hvis du tænker på kWh er omregningsfaktoren:

1 kWh = 3.600.000 J

Brugbart svar (0)

Svar #5
04. oktober 2006 af KickAzz (Slettet)

156 kj/h = 156 kj/3600s --> P = 156 kj/3600s = 0,0433.. kW = 43,3.. W

Skriv et svar til: kj til W?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.