Matematik
Ligning hvor man skal finde X..
05. oktober 2006 af
Kadafi (Slettet)
Hey..
skal finde x i denne ligning, og har tjekket med lommeregneren og skulle gerne give 9 .. men kan ikke komme frem til hvordan :S...
2+KVADRATRODx = (5/9)x
tak..
skal finde x i denne ligning, og har tjekket med lommeregneren og skulle gerne give 9 .. men kan ikke komme frem til hvordan :S...
2+KVADRATRODx = (5/9)x
tak..
Svar #1
05. oktober 2006 af PinQoo (Slettet)
kvadratrod(x) = (5/9)x - 2
x = ((5/9)^2)x^2 - (20/9)x + 4
(25/81)x^2- (29/9)x + 4 = 0 løs ligningen
x = ((5/9)^2)x^2 - (20/9)x + 4
(25/81)x^2- (29/9)x + 4 = 0 løs ligningen
Skriv et svar til: Ligning hvor man skal finde X..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
