Matematik
hjælp endnu en gang
05. oktober 2006 af
Arsenal (Slettet)
jeg tænkte på hvad giver den her så, for at se om jeg har regnet rigtigt. hmm
(a-b)²
evt. om der var en nem måde at regne dem på....?
tak
(a-b)²
evt. om der var en nem måde at regne dem på....?
tak
Svar #3
05. oktober 2006 af Ronson76 (Slettet)
(a-b)^2 er det samme som (a-b)(a-b):
(a-b)(a-b) = a^2-ab-ba+b^2 = a^2+b^2-2ab
(a-b)(a-b) = a^2-ab-ba+b^2 = a^2+b^2-2ab
Skriv et svar til: hjælp endnu en gang
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
