Fysik

Bølger

07. oktober 2006 af Chimmi (Slettet)
Bølgens frekvens er 0,35Hz. Beregn bølgens periode.

Hvordan er det lige man gør det?

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2006 af -Zeta- (Slettet)

Tag den reciprokke værdi.

1/0,35 Hz = 2,857 s

Brugbart svar (0)

Svar #2
07. oktober 2006 af kleif

Du bruger formlen:

f = 1/T => T=1/f

f=frekvens
T=perioden

Dvs:

T = 1/0,35


Skriv et svar til: Bølger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.