Biologi
evolution
08. oktober 2006 af
Lisa02 (Slettet)
Nogen der kan forklare- blågrønalger - amøbeceller og bakterier?
Svar #1
08. oktober 2006 af Lisa02 (Slettet)
altså, (planteceller)bakterier og grønalger = PROKARYOTE? - De har en stiv cellevæg, INGEN cellekerne
Mensk; (dyreceller=EUKARYOTE) - Amøbeceller er også i denne katogori, men fordi den består af en cellekerne, og er en celled, er den under = PROKARYOTE.
En bakterie kan så havde dannet cellevæg, ved at gå sammen med andre baktier, der bliver nu dannet en cellekerne ? PROKAROTE CELLE. Den består nu
Mensk; (dyreceller=EUKARYOTE) - Amøbeceller er også i denne katogori, men fordi den består af en cellekerne, og er en celled, er den under = PROKARYOTE.
En bakterie kan så havde dannet cellevæg, ved at gå sammen med andre baktier, der bliver nu dannet en cellekerne ? PROKAROTE CELLE. Den består nu
Svar #2
08. oktober 2006 af Lisa02 (Slettet)
af en stiv cellevæg, en cellekerne, og selvf. alle mulige andre ting, såsom: cytoplasme, kromosom, osv.
Svar #3
08. oktober 2006 af Dr. MolBio (Slettet)
Hov hov, planteceller er ikke prokaryote!
En simpel regel: En celle med kerne = eukaryot
En celle uden kerne = prokaryot
Kernen er ikke dannet ud fra en symbiose mellem to bakterier.
En simpel regel: En celle med kerne = eukaryot
En celle uden kerne = prokaryot
Kernen er ikke dannet ud fra en symbiose mellem to bakterier.
Skriv et svar til: evolution
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
