Matematik

Hjæælp...

09. oktober 2006 af puttedk-pigen (Slettet)
Jeg har en ligning, som jeg bare ikke ved, hvordan jeg skal løse..

den er : 3e^2x=12

Jeg ville selv dividerer med 3 på begge sider, så der står e^2x...

Håber der er en venlig sjæl et sted

Svar #1
09. oktober 2006 af puttedk-pigen (Slettet)

ups mangler = 4

Brugbart svar (0)

Svar #2
09. oktober 2006 af eightx2 (Slettet)

Udnyt, at ln(e^x)=x.

Skriv et svar til: Hjæælp...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.