Engelsk
Rettelse af tekst.
09. oktober 2006 af
sølvskål (Slettet)
Hej allesammen.
Er det én der har lyst til at rette første del af min engelske tekst, der er til en avis. Er ikke så god til engelsk, så hvis I har nogle bedre vendinger kunne det være perfekt!
På forhånd tak!
30 percent of all US children are overweight or at risk for being too heavy. But why are all this children overwight?
A lot of foodchains has been opening for the last few years, and the USA’s population has changed their foodhabits. The new fast-food chains are only selling greasy food, and the population loves it. They can’t get enough of it and they eat and eat end eat.
Globally, there are more than 1 billion overweight adults, at least 300 million of them obese
Obesity and overweight pose a major risk for chronic diseases, including type 2 diabetes, cardiovascular disease, hypertension and stroke, and certain forms of cancer.
Childhood obesity is already epidemic in some areas and on the rise in others. An estimated 22 million children under five are estimated to be overweight worldwide.
Healthexpert Joan Morrison says that the new facts are terrible. She is a specialist within her field, and her job is to analyse a typical American.
For the last two years I have worked with this. I think it is terrible, that the people in Amerika and rest of the world succumb to the new foodchains. What is so special with McDonalds and Burger King? I think it is because they have very low prices and the tempt the customers to buy more and more of the very greasy “food”.
It is quikley and very easy. Each McDonalds restaurant has even a drive-in.
McDonalds is one of the world's leading fast food retailers with more than 30,000 restaurants in 119 countries serving 47 million customers each day. It is one of the world's most well-known and valuable brands and holds a leading share in the fast food restaurant business.
Er det én der har lyst til at rette første del af min engelske tekst, der er til en avis. Er ikke så god til engelsk, så hvis I har nogle bedre vendinger kunne det være perfekt!
På forhånd tak!
30 percent of all US children are overweight or at risk for being too heavy. But why are all this children overwight?
A lot of foodchains has been opening for the last few years, and the USA’s population has changed their foodhabits. The new fast-food chains are only selling greasy food, and the population loves it. They can’t get enough of it and they eat and eat end eat.
Globally, there are more than 1 billion overweight adults, at least 300 million of them obese
Obesity and overweight pose a major risk for chronic diseases, including type 2 diabetes, cardiovascular disease, hypertension and stroke, and certain forms of cancer.
Childhood obesity is already epidemic in some areas and on the rise in others. An estimated 22 million children under five are estimated to be overweight worldwide.
Healthexpert Joan Morrison says that the new facts are terrible. She is a specialist within her field, and her job is to analyse a typical American.
For the last two years I have worked with this. I think it is terrible, that the people in Amerika and rest of the world succumb to the new foodchains. What is so special with McDonalds and Burger King? I think it is because they have very low prices and the tempt the customers to buy more and more of the very greasy “food”.
It is quikley and very easy. Each McDonalds restaurant has even a drive-in.
McDonalds is one of the world's leading fast food retailers with more than 30,000 restaurants in 119 countries serving 47 million customers each day. It is one of the world's most well-known and valuable brands and holds a leading share in the fast food restaurant business.
Svar #1
09. oktober 2006 af Merit-HB (Slettet)
30 percent of all US children are overweight or at risk of getting (?) too heavy(1). But why are all /these/ children /overweight?
A lot of foodchains /have/ been opening for the last few years, and the USA’s population /have/ changed their foodhabits. The new fast-food chains are only selling greasy food, and the population loves it. They can’t get enough of it and they eat and eat /and/ eat.
Globally, there are more than 1 billion overweight adults, at least 300 million of them obese
Obesity and overweight pose a major risk for chronic diseases, including type 2 diabetes, cardiovascular disease, hypertension and stroke, and certain forms of cancer.
Childhood obesity is already epidemic in some areas and on the rise in others. An estimated 22 million children under five are estimated to be overweight worldwide.
Healthexpert Joan Morrison says that the new facts are terrible. She is a specialist within her field, and her job is to analyse a typical American.
For the last two years I have worked with this. I think it is terrible, that the people in /America/ and /the/ rest of the world succumb to the /temptations of the/ new foodchains. What is so special /about/ McDonalds and Burger King? I think it is because they have very low prices and (the) tempt the customers to buy more and more of the very greasy “food”.
It is /quick/ and very easy. Each McDonalds restaurant /even has/ a drive-in.
McDonalds is one of the world's leading fast food retailers with more than 30,000 restaurants in 119 countries serving 47 million customers each day. It is one of the world's most well-known and valuable brands and holds a leading share in the fast food restaurant business.
/ / = Rettelse
( ) = Slet det parentesen indeholder
1)
Jeg har brug for den danske tekst for og kunne se hvad dælen det er der skal stå.
Pt. giver sætningen før 1) ingen mening
Din oversættelse er sådant set solid, a job well done til dig :)
Kan meget vel mangle nogle rettelser endnu men det her er mit forslag til rettelser
A lot of foodchains /have/ been opening for the last few years, and the USA’s population /have/ changed their foodhabits. The new fast-food chains are only selling greasy food, and the population loves it. They can’t get enough of it and they eat and eat /and/ eat.
Globally, there are more than 1 billion overweight adults, at least 300 million of them obese
Obesity and overweight pose a major risk for chronic diseases, including type 2 diabetes, cardiovascular disease, hypertension and stroke, and certain forms of cancer.
Childhood obesity is already epidemic in some areas and on the rise in others. An estimated 22 million children under five are estimated to be overweight worldwide.
Healthexpert Joan Morrison says that the new facts are terrible. She is a specialist within her field, and her job is to analyse a typical American.
For the last two years I have worked with this. I think it is terrible, that the people in /America/ and /the/ rest of the world succumb to the /temptations of the/ new foodchains. What is so special /about/ McDonalds and Burger King? I think it is because they have very low prices and (the) tempt the customers to buy more and more of the very greasy “food”.
It is /quick/ and very easy. Each McDonalds restaurant /even has/ a drive-in.
McDonalds is one of the world's leading fast food retailers with more than 30,000 restaurants in 119 countries serving 47 million customers each day. It is one of the world's most well-known and valuable brands and holds a leading share in the fast food restaurant business.
/ / = Rettelse
( ) = Slet det parentesen indeholder
1)
Jeg har brug for den danske tekst for og kunne se hvad dælen det er der skal stå.
Pt. giver sætningen før 1) ingen mening
Din oversættelse er sådant set solid, a job well done til dig :)
Kan meget vel mangle nogle rettelser endnu men det her er mit forslag til rettelser
Skriv et svar til: Rettelse af tekst.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
