Matematik

13 i mat (folkeskolen)

10. oktober 2006 af Alkymisten (Slettet)
Hej alle sammen, da jeg er interesseret i at få et 13 tal i mat, ville jeg hører hvad kravende dertil er.

Hvd kræves der for at få 11? Er træt af at få 10 hele tiden! :(

Håber i i kan bidrage med noget hjælp

på forhånd tak og fortsat god dag! :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2006 af mathon

...hvad med et stavekursus - nu det går så godt i matematik?...

Svar #2
10. oktober 2006 af Alkymisten (Slettet)

at oprette et indlæg, spiller ikke en så væsentlig rolle for mig, hvis du ikke kan bidrage med noget, så vil jeg råde dig til at holde dig væk!

Brugbart svar (0)

Svar #3
10. oktober 2006 af mm :) (Slettet)

Jaeh, du skal bare have nok point til at få 11. Du kan I alt score omkring 100 point i alle dine afleveringer.. Hvis du få omkring de 90-100 stykker kan du få 11. :)

Svar #4
10. oktober 2006 af Alkymisten (Slettet)

hmm, det frstod jeg ikke så meget af, men tak skal du have! :D

Brugbart svar (0)

Svar #5
10. oktober 2006 af Mahinth (Slettet)

du kan ikk få 13 længere.. der er ikk noget der hedder 13 skalaen længere..
og spørger du hva kravende til 11 og 13 er??


MEEEN
Der er jo forskel på mdt. og skr.
11 i skr. så må du max ha en fejl ( men det må ikke være en opgave med mange point)

13 skr. så skal du lave noget ekstra flot.. opsætning osv.. helhedsvurderingen ska være god. gode udregninger osv..

mdt. der ved jeg ikke helt, være aktiv hele tiden.. formidle ordentlig på en forstående måde osv...

håber du ku bruge det til noget;)
og held og lykke

Svar #6
10. oktober 2006 af Alkymisten (Slettet)

Hmmm, nu jeg med, du skal have mange tak! :)

Fortsat god dag! Du skal også have tak #3 :D

Brugbart svar (0)

Svar #7
10. oktober 2006 af akjosko1 (Slettet)

Efter det nye karaktersystem gælder:
2 = 6
4 = 7
7 = 8+9
10 = 10
12 = 11+13

Bare for at sige det... kan ikke huske hvordan dem under 6 lyder

Brugbart svar (0)

Svar #8
10. oktober 2006 af calamaris (Slettet)

-03= 0
00= 03 og 05

Brugbart svar (0)

Svar #9
10. oktober 2006 af -Zeta- (Slettet)

#5:
Folkeskolens 9. klasse (samt 3g) har da stadig 13-skalaen.

#4:
For hver opgave du løser, får du et bestemt antal point, alt efter sværheden af opgaven. Hvis du får fuldt point i alle opgaver, så får du 100 point som er lig med et 13-tal. Hvor point-intervallet for 11-tallet går, afhænger år-efter-år (som skyldes sværhedsgraden af sættet), men normalt er det omkring 95-100 point.


Skriv et svar til: 13 i mat (folkeskolen)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.