Matematik
en rod
19. oktober 2006 af
sweetty (Slettet)
Bestem tallet k , så x^2-7x+k har netop en rod.
d= -7^2-4*1*k <=> 49-4k
1 rod når d=0 <=> 49-4k =0 <=> 49=4k <=>k =49/4 <=>
k=12,25
Er det rigtigt ???
d= -7^2-4*1*k <=> 49-4k
1 rod når d=0 <=> 49-4k =0 <=> 49=4k <=>k =49/4 <=>
k=12,25
Er det rigtigt ???
Skriv et svar til: en rod
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
