Matematik
Fordoblingskonstant?
21. oktober 2006 af
Jelly (Slettet)
Hej,
Hvis jeg har en forskrift der lyder f(x)=90*e^0,35*t
og jeg skal finde fordoblingskonstanten...er det så bare
log(2) / log(e) = 0,69
hvis det er forkert, er der så nogen der vil fortælle mig, hvordan jeg finder a?
På forhåd tak,
Hvis jeg har en forskrift der lyder f(x)=90*e^0,35*t
og jeg skal finde fordoblingskonstanten...er det så bare
log(2) / log(e) = 0,69
hvis det er forkert, er der så nogen der vil fortælle mig, hvordan jeg finder a?
På forhåd tak,
Svar #1
21. oktober 2006 af Jelly (Slettet)
hej, har prøvet at benytte solve funktionen og får 1,98.
Er dette rigtigt?
Men er stadig i tvivl om, hvordan man finder a, pr. håndkraft.
Håber nogen kan forklare, hvordan man finder a.
På forhånd tak
Er dette rigtigt?
Men er stadig i tvivl om, hvordan man finder a, pr. håndkraft.
Håber nogen kan forklare, hvordan man finder a.
På forhånd tak
Svar #2
21. oktober 2006 af ibibib (Slettet)
Nej, så ville alle eksponentielt voksende funktioner have for doblingskonstanten 0,69...
Benyt formlen
T2 = ln2/k = ln2/0,35
Benyt formlen
T2 = ln2/k = ln2/0,35
Skriv et svar til: Fordoblingskonstant?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
