Matematik
?
22. oktober 2006 af
FrederikXY (Slettet)
Dette er en længde fra et punkt til et andet på en funktion.
4
S sqrt((f`(x)^2) +1)
2,5
Hvordan finder jeg længden i et tal?
Ved at subst. eller bare ved at regne det ud eller??
4
S sqrt((f`(x)^2) +1)
2,5
Hvordan finder jeg længden i et tal?
Ved at subst. eller bare ved at regne det ud eller??
Svar #1
22. oktober 2006 af sigmund (Slettet)
Ved at udregne integralet (bestemt integral) kommer du frem til et tal. Hvilken metode er bedst til at udregne integralet kommer an på udseendet af f'(x).
Svar #2
22. oktober 2006 af FrederikXY (Slettet)
ja okay..
troede bare man fik et areal ved at udregne integralet....
Men den ser sådan her ud...
f(x)=(2x-4)^(3/2)
f`(x)=(1,5(2x-4)^0,5)+1
dermed:
4
S sqrt((1,5(2x-4)^0,5)^2) +1)
2,5
Hvad er stamfunktionen til denne?? (hvis alt det andet er korrekt?)
troede bare man fik et areal ved at udregne integralet....
Men den ser sådan her ud...
f(x)=(2x-4)^(3/2)
f`(x)=(1,5(2x-4)^0,5)+1
dermed:
4
S sqrt((1,5(2x-4)^0,5)^2) +1)
2,5
Hvad er stamfunktionen til denne?? (hvis alt det andet er korrekt?)
Skriv et svar til: ?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
