Matematik
Integralregning
22. oktober 2006 af
Misser (Slettet)
Hej..
Jeg ville høre om der er nogle som kan hjælpe mig med følgende opgave:
To funktioner f og g er givet ved:
f(x) = 1/(e^2x-1) , x>0
g(x) = 0,5*ln(e^2x-1)-x , x>0
Gør rede for, at g er en stamfunktion til f.
Beregn den eksakte værdi af tallet
s (oppe 2) og (nede 1) i integraltegnet f(x)dx
Er det rigtigt at:
1/(0,5*2e^x-1) er redegørelsen for at g er en stamfunktion til f?
På forhånd tak
Jeg ville høre om der er nogle som kan hjælpe mig med følgende opgave:
To funktioner f og g er givet ved:
f(x) = 1/(e^2x-1) , x>0
g(x) = 0,5*ln(e^2x-1)-x , x>0
Gør rede for, at g er en stamfunktion til f.
Beregn den eksakte værdi af tallet
s (oppe 2) og (nede 1) i integraltegnet f(x)dx
Er det rigtigt at:
1/(0,5*2e^x-1) er redegørelsen for at g er en stamfunktion til f?
På forhånd tak
Svar #1
22. oktober 2006 af mathon
Hvis g er en stamfunktion til f
gælder
g'(x) = f(x) = f(x) = 1/(e^2x-1) , x>0,
hvilket
du kan undersøge om er tilfældet..........
2
S f(x)dx = g(2) - g(1)..........
1
gælder
g'(x) = f(x) = f(x) = 1/(e^2x-1) , x>0,
hvilket
du kan undersøge om er tilfældet..........
2
S f(x)dx = g(2) - g(1)..........
1
Svar #2
22. oktober 2006 af Misser (Slettet)
Ja...men hvordan undersøger jeg om g er en stamfunktion til f??? Det er det jeg ikke hekt forstår
Skriv et svar til: Integralregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
