Matematik
rapport
22. oktober 2006 af
newroz (Slettet)
hvad er en absolut ændrig
og
relativ ændring
forstår ikk står i min rapport
håber jeg fårhjælp til det
hvad er en absolut ændrig
og
relativ ændring
forstår ikk står i min rapport
håber jeg fårhjælp til det
Svar #1
22. oktober 2006 af ibibib (Slettet)
hvis 50 vokser til 75 er den absolutte ændring
75-50=25
og den relative ændring er ændringen i procent
25/50·100%=50%.
75-50=25
og den relative ændring er ændringen i procent
25/50·100%=50%.
Skriv et svar til: rapport
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
