Matematik
diff.
29. oktober 2006 af
Nannok (Slettet)
En model viser udviklingen i den årlige relative tilvækst i den danske skavbestand siden 1980.
Det gælder at:
1/y dy/dx = 0,34 - 0,013t
Hvor y er skarvbestanden, angivet i antal individer, og t er antallet af år efter 1980. I 1992 skønnede man, at der var 156 000 skarver i Danmark.
Bestem den løsning f(t) til differentialligningen, for hvilken f(12) = 156 000.
I hvilket år vil skarvbestanden ifølge modellen være største, og hvor stor vil den da være?
Det gælder at:
1/y dy/dx = 0,34 - 0,013t
Hvor y er skarvbestanden, angivet i antal individer, og t er antallet af år efter 1980. I 1992 skønnede man, at der var 156 000 skarver i Danmark.
Bestem den løsning f(t) til differentialligningen, for hvilken f(12) = 156 000.
I hvilket år vil skarvbestanden ifølge modellen være største, og hvor stor vil den da være?
Svar #1
29. oktober 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
For mig er det ud som om du bare skriver alle dine afleveringsopgaver og beder os om at lave dem for dig! Du skal stadigvæk, som et minimum, komme med dit eget bud først.
Svar #2
29. oktober 2006 af Nannok (Slettet)
Skal man isolerer dy/dx? eller er det os en formel man kan bruge??
Skriv et svar til: diff.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
