Matematik
Blækreging...
29. oktober 2006 af
afsharkizi (Slettet)
Hjælp
I opgaven står der ..
I en periode er der faldet 3,5 m sne.
Den lange 16 km lange pist er i gennemsnit 75 m bred.
Hvor mange kubikmeter sne er der faldet på pisten..
En opgave til ved siden af hvis nogen kan hjælpe der står.
1 m3 nyfalden sne vejer ca. 100 kg
1 kg sne smelter 1 l vand
en familie Danmark bruger ca. 200 000 liter vand om året
Hvor mange familiers vandforbrug svarer den smeltede sne fra pisten til
I opgaven står der ..
I en periode er der faldet 3,5 m sne.
Den lange 16 km lange pist er i gennemsnit 75 m bred.
Hvor mange kubikmeter sne er der faldet på pisten..
En opgave til ved siden af hvis nogen kan hjælpe der står.
1 m3 nyfalden sne vejer ca. 100 kg
1 kg sne smelter 1 l vand
en familie Danmark bruger ca. 200 000 liter vand om året
Hvor mange familiers vandforbrug svarer den smeltede sne fra pisten til
Svar #1
29. oktober 2006 af Kemiersjov (Slettet)
Volumen af sne på pisten kan beregnes ved V=l*b*h
Herefter beregnes mængden af vand ide Mængden i kg=V*100.
Da liter=kg (for vand) kan du beregne, hvor mange gange 200 000 l går op i den beregned mængde.
Kom med et forsøg
Herefter beregnes mængden af vand ide Mængden i kg=V*100.
Da liter=kg (for vand) kan du beregne, hvor mange gange 200 000 l går op i den beregned mængde.
Kom med et forsøg
Skriv et svar til: Blækreging...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
