Matematik
Hvad er a?
29. oktober 2006 af
viggojensens (Slettet)
Funktionen:
f(x)=(e^x)-e^(-x) , x=/>0
Jeg skal bestemme a, således at punktmængden bestemt ved:
{(x,y)|0</=x</=a ^ 0</=y</=f(x)}
har arealet 8.
Hvordan løses denne opg??
f(x)=(e^x)-e^(-x) , x=/>0
Jeg skal bestemme a, således at punktmængden bestemt ved:
{(x,y)|0</=x</=a ^ 0</=y</=f(x)}
har arealet 8.
Hvordan løses denne opg??
Svar #1
29. oktober 2006 af dnadan (Slettet)
Såfremt jeg har forstået det korrekt, skal du løse denne ligning:
a
S f(x) dx =8
0
a
S f(x) dx =8
0
Svar #3
29. oktober 2006 af dnadan (Slettet)
a
S (e^x)-e^(-x) dx = 8
0
Prøv du at integrere(e^x)-e^(-x), og herefter indsætte grænserne.
Husk dette gøres ved:
a
S f(x)dx =F(a)-F(b)
b
S (e^x)-e^(-x) dx = 8
0
Prøv du at integrere(e^x)-e^(-x), og herefter indsætte grænserne.
Husk dette gøres ved:
a
S f(x)dx =F(a)-F(b)
b
Skriv et svar til: Hvad er a?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
