Tysk
På et tidspunkt ?
30. oktober 2006 af
My-Star (Slettet)
Er der nogle der ved hvordan man kan skrive på et tidspunkt på tysk ?
Tak :)
Tak :)
Svar #1
30. oktober 2006 af iinnaj (Slettet)
tidspunkt =Zeitpunkt der (-[e]s -e);
på dette ~ = zu diesem Zeitpunkt;
på det ~ hvor ... = der Zeitpunkt,
zu dem/in dem/wo/ ...
Så må det vel hedde:
zu dem Zeitpunkt
på dette ~ = zu diesem Zeitpunkt;
på det ~ hvor ... = der Zeitpunkt,
zu dem/in dem/wo/ ...
Så må det vel hedde:
zu dem Zeitpunkt
Skriv et svar til: På et tidspunkt ?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
