Matematik
Integrale af brøk
30. oktober 2006 af
Landiniou (Slettet)
i en opgave er jeg kommet frem til en brøk der skal integreres (2 gange)...
Nogen der ved hvordan man integrere brøken:
1/(x-1) ?
På forhånd tak :P
Nogen der ved hvordan man integrere brøken:
1/(x-1) ?
På forhånd tak :P
Svar #1
30. oktober 2006 af Lurch (Slettet)
når der er noget med sammensatte funktioner, så er det altid godt at overveje substitutionsmetoden
Svar #2
30. oktober 2006 af Madsst (Slettet)
Du skal bruge substitution. S 1/(x-1)dx=
-S 1/(x-1)d(x-1)=-ln(x-1)+c
-S 1/(x-1)d(x-1)=-ln(x-1)+c
Skriv et svar til: Integrale af brøk
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
