Matematik
Tophastighed!
30. oktober 2006 af
ElectrcBoogie (Slettet)
En personbil har en tophastighed på 35 km/t i 1.gear og 110 km/t i 3. gear!
Forholdet mellem hastigheden i 2. og 1. gear, er det samme som forholdet mellem 3. og 2. gear!
Hvad er tophastigheden i 2. gear!?
Den kan jeg ikke lige se hvordan skal regnes ud?
Forholdet mellem hastigheden i 2. og 1. gear, er det samme som forholdet mellem 3. og 2. gear!
Hvad er tophastigheden i 2. gear!?
Den kan jeg ikke lige se hvordan skal regnes ud?
Svar #3
30. oktober 2006 af jgthb (Slettet)
Nej useriøst :)
Vi kalder tophastigheden for andet gear for x. der gælder:
x/35 = 110/x
x^2 = 110*35
x = 3850^½
Vi kalder tophastigheden for andet gear for x. der gælder:
x/35 = 110/x
x^2 = 110*35
x = 3850^½
Svar #4
30. oktober 2006 af Lurch (Slettet)
*Det er ikke rigtigt.
Der står forholdet mellem hast i 2 og 1 er lig med forholdet mellem 3 og 2. Prøv at skriv det op matematisk
Der står forholdet mellem hast i 2 og 1 er lig med forholdet mellem 3 og 2. Prøv at skriv det op matematisk
Skriv et svar til: Tophastighed!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
