Matematik
mat props
30. oktober 2006 af
nklj (Slettet)
jeg vil gerne have hjælp til hvordan jeg kommer videre hér:
0 = -3x^2 - 6x <=> 3x^2 = -6x <=> x^2 = -2x ....hva så nu? ;)
0 = -3x^2 - 6x <=> 3x^2 = -6x <=> x^2 = -2x ....hva så nu? ;)
Svar #2
30. oktober 2006 af nklj (Slettet)
nej,,, ikke på den måde..
tror jeg vil have X alene... tror jeg har klaret den selv:
x = -2
kan det passe?!
tror jeg vil have X alene... tror jeg har klaret den selv:
x = -2
kan det passe?!
Skriv et svar til: mat props
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
