Engelsk

rettelse

30. oktober 2006 af Fassos (Slettet)
Kunne I se om det er korrekt??
Atrofi er et lægeligt udtryk fra græsk som betegner svind af væv, legeme eller organ. Årsagen til denne tilstand kan være mangelfuld ernæringstilstand, nedsat brug eller alderdom.

Alt efter arten af ovenstående sygdom kan de danske udtryk (vægt-)svind, svindsot eller tæring anvendes synonymt.

Atrophy is a medically expession from greek some name waste of loom, body or organ. Cause to this state can be faulty ( ernæringstilstand, nedsat brug eller alderdom.) ved jeg ikke Kan I hjælpe??

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2006 af Samuel (Slettet)

Din definition af atrofi er korrekt.

Brugbart svar (0)

Svar #2
31. oktober 2006 af Katrine (Slettet)

Egenavne som græsk, dansk, amerikansk mv. skal altid staves med stort.


"som betegner".. Som skal ikke oversættes til "some", prøv igen. Derudover mener jeg ikke at "name" er det korrekte ordvalg for "betegne". Husk derudover, at "betegne" skal på engelsk have -s til sidst. (names, denotes etc).

Du skal have den bestemte artikel foran Cause (ÅrsagEN)

ernæringstilstand = (state of) nutrition
nedsat = reduced
alderdom = (old) age.

Det er en god ide at anskaffe dig en ordbog :)

Brugbart svar (0)

Svar #3
31. oktober 2006 af -Zeta- (Slettet)

#1: Skyldes nok, at den er kopieret fra Wikipedia. http://da.wikipedia.org/wiki/Atrofi :)

Brugbart svar (0)

Svar #4
31. oktober 2006 af -Zeta- (Slettet)

expession --> expression (stavefejl)
medically --> medical (det er ikke et adverbium)

Brugbart svar (0)

Svar #5
31. oktober 2006 af Dunnar (Slettet)

Der må da være grænser Fassos - du har postet den samme oversættelse tre gange. Nøjes venligst med en tråd, og hvis du så virkeligt synes det var nødvendigt at poste oversættelsen en gang til, kunne du da i det mindste have anvendt de rettelse som jeg har givet dig første gang du postede.

Brugbart svar (0)

Svar #6
31. oktober 2006 af Samuel (Slettet)

#3: Aha. Ja, jeg havde ikke lagt mærke til, at tråden ligger under 'engelsk'

Skriv et svar til: rettelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.