Matematik
Cirkeldiagram i Excel, hjælp
02. november 2006 af
Wikzo (Slettet)
Hej, i morgen skal jeg aflevere en matematik hjemmeregning, hvor jeg skal lave en graf over statens indtægter.
Jeg skal helt præcist lave et cirkeldiagram, og jeg vil gerne have hjælp til det i Microsoft Excel 2003 (engelsk version).
100% i diagrammet = 433 milliarder kroner
X procent i diagrammet = 38.000 millioner kroner
Jeg skal nu regne ud, hvor mange procent 38.000.000.000 udgør af 433.000.000.000.
... og det skal som sagt gøres i Excel!
Jeg har prøvet mig lidt frem i programmet, men jeg kan ikek finde et sted, hvor jeg kan angive hvad 100% på cirklen er.
På forhån tak!
Jeg skal helt præcist lave et cirkeldiagram, og jeg vil gerne have hjælp til det i Microsoft Excel 2003 (engelsk version).
100% i diagrammet = 433 milliarder kroner
X procent i diagrammet = 38.000 millioner kroner
Jeg skal nu regne ud, hvor mange procent 38.000.000.000 udgør af 433.000.000.000.
... og det skal som sagt gøres i Excel!
Jeg har prøvet mig lidt frem i programmet, men jeg kan ikek finde et sted, hvor jeg kan angive hvad 100% på cirklen er.
På forhån tak!
Svar #1
02. november 2006 af iB (Slettet)
Excel vil ikke have at vide værdien af de 100%, men vil istedet have værdien af hvert "kagestykke". Derfor er du nød til at trække de 38 mia fra de 433 mia.. Fra de to værdier (38 og 395) kan du så lave dit cirkeldiagram, og går du så i "Diagramindstillinger" og vælger "Dataetiketter" kan du sætte procentangivelser på.
Skriv et svar til: Cirkeldiagram i Excel, hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
