Matematik
variable og sammenhænge
03. november 2006 af
newroz (Slettet)
hey
lise køber chimps pose på tilbud til 12,50 kr. pr. pose kald antallet af poser for p og kald beløbet hun skal betale i alt for B
brug bogstaverne og lav en formel som viser sammenhængen mellem antal poser og samlet beløb.
er det ikke sådan formlen løses
p*b=
håber i vil hjælpe
lise køber chimps pose på tilbud til 12,50 kr. pr. pose kald antallet af poser for p og kald beløbet hun skal betale i alt for B
brug bogstaverne og lav en formel som viser sammenhængen mellem antal poser og samlet beløb.
er det ikke sådan formlen løses
p*b=
håber i vil hjælpe
Svar #1
03. november 2006 af Sentinox (Slettet)
Nej.
Beløbet hun skal betale er lig med antallet af poser gange prisen per pose.
B =p*12,5
//Sentinox
Beløbet hun skal betale er lig med antallet af poser gange prisen per pose.
B =p*12,5
//Sentinox
Skriv et svar til: variable og sammenhænge
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
