Matematik

divison polyn

03. november 2006 af Rixer (Slettet)
Godaften alle sammen.
Er der nogen matematiske eksperter der kunne hjælpe mig.. Jeg vil være glad..
http://peecee.dk/?id=10303


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2006 af Matkaj

Læs eksemplet først og spørg hvis der er noget ved det du ikke forstår. Når du så har forstået eksemplet kan du forsøge selv at løse opgaverne!

Svar #2
03. november 2006 af Rixer (Slettet)

det kan jeg jo ikke.. Jeg har prøvet.. og det her er på B nív.. hjælp mig

Brugbart svar (0)

Svar #3
03. november 2006 af Matkaj

se fx.
http://jens.runge.person.emu.dk/poldiv.html

Svar #4
03. november 2006 af Rixer (Slettet)

kunne I ikke hjælpe mig ved at det skal give 0

Brugbart svar (0)

Svar #5
03. november 2006 af Matkaj

#4 i eksemplet giver det 0 (resten) fordi divisionen går op, men det er jo ikke altid tilfældet.

Svar #6
03. november 2006 af Rixer (Slettet)

Er der ikke nogen der kan hjælpe.. Det er over mit niveau.. Hvad gør jeg her ?? Opgave 1

Svar #7
03. november 2006 af Rixer (Slettet)

Hvad giver a har problemer med matematik og det er normalt..

Brugbart svar (0)

Svar #8
03. november 2006 af Matkaj

Brug den her, der kan du også selv indtaste dine egne udtryk:

http://leam-calculus.activemath.org/ActiveMath2/main/applet.cmd?itemId=mbase%3A%2F%2FLeAM_calculus%2Fexercises_rateofchange%2Fex_polydiv0

Svar #9
03. november 2006 af Rixer (Slettet)

Nej, jeg vil se prøve.. Eller slære jeg det aldrig..


opgave 1

(4x^3 - x^2 + 3x + 42 ) : (x+2) = 4x^2

(4x^3 + 8^2)

---------------------------------------------------

9^2+3x+42 : = 4x^2-9x

(9x^2-18x)
--------------------------------------------------
21x + 42 : = 4x^2-9x + 21

(21x + 42)

-------------------------------------------------

0

Svar #10
03. november 2006 af Rixer (Slettet)

Er det korrekt?

Brugbart svar (0)

Svar #11
03. november 2006 af Matkaj

Linje 2: ret 8^2 til 8x^2
Linje 3: ret 9^2 til -9x^2 (=-x^2-8x^2)

Korriger dine udregninger for disse rettelser

Svar #12
03. november 2006 af Rixer (Slettet)

ok det var da tæt på..

lad mig tage b) så

Svar #13
03. november 2006 af Rixer (Slettet)

opgave B

3x^4-5x^3+2x^2-7x-17 : x+1 = 3x^3

(3x^4+3x^3)

--------------------------------------

-8x^3 + 2x^2 - 7x- 17 : = 3x^3 - 8x^2

(-8x^3 - 8x^2)

-------------------------------------

10x^2-7x-17 : = 3x^3 - 8x^2 + 10x

(10x^2 + 10x)

-------------------------------------

-17x - 17 : = 3x^3 - 8x^2 + 10x - 17

(-17x-17)
---------------------------------------
0

Jeg er fandme dårlig til det her :(

Svar #14
03. november 2006 af Rixer (Slettet)

hjælp

Brugbart svar (0)

Svar #15
04. november 2006 af Matkaj

#14
Ros dig selv istedet for B er helt rigtig

Skriv et svar til: divison polyn

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.