Matematik
opg 5170 i Eks A
06. november 2006 af
nodddi (Slettet)
Hej.. kan godt bruge lidt hjælp til opg:
5170:
(dM/dt)=0,0005*M(160*M) og M(0)=8... og vi skal bestemme en forskrift for M????
skal jeg bruge dy/dx=y(b-ay) eller y=(b/a)/(1+c*e^ax)???
5170:
(dM/dt)=0,0005*M(160*M) og M(0)=8... og vi skal bestemme en forskrift for M????
skal jeg bruge dy/dx=y(b-ay) eller y=(b/a)/(1+c*e^ax)???
Svar #1
07. november 2006 af Ronson76 (Slettet)
Er du sikker på, den er skrevet rigtigt op? Skal det ikke være ..*(160-M) ?
Skriv et svar til: opg 5170 i Eks A
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
