Matematik
Korrekt?
08. november 2006 af
viggojensens (Slettet)
Er dette korrekt?
f(x)=2(1-(1/x)) / x(x-1)
f`(x)=2/(x^2)
f(x)=2(1-(1/x)) / x(x-1)
f`(x)=2/(x^2)
Svar #1
08. november 2006 af Lurch (Slettet)
nej,
f(x)=2/(x^2)
men den afledede f'(x) er lig
f'(x) = -4/x^3
f(x)=2/(x^2)
men den afledede f'(x) er lig
f'(x) = -4/x^3
Skriv et svar til: Korrekt?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
