Matematik
brøkregning
08. november 2006 af
tullerpigen (Slettet)
Jeg har brug for lidt hjælp til denne brøk.
x^2+2x / 4x+8
ok så jeg siger
(x^2+2x)^2 / 4x+8 =
x^4 / 8
eller er det forkert?
x^2+2x / 4x+8
ok så jeg siger
(x^2+2x)^2 / 4x+8 =
x^4 / 8
eller er det forkert?
Svar #1
08. november 2006 af Lurch (Slettet)
uhada, du må ikke bare sætte tælleren i anden!
Tilgengæld kan du trække x udenfor en parentes i tælleren! Prøv det
Tilgengæld kan du trække x udenfor en parentes i tælleren! Prøv det
Svar #3
08. november 2006 af Duffy
(x^2+2x) / (4x+8) =
x(x+2) / (4(x+2)) =
(x/4) * (x+2)/(x+2) =
(x/4) * 1 =
x/4
x(x+2) / (4(x+2)) =
(x/4) * (x+2)/(x+2) =
(x/4) * 1 =
x/4
Svar #4
08. november 2006 af Lurch (Slettet)
prøv nu at lade være med at lave opgaverne for folk.... Der var givet rigeligt med hints
Skriv et svar til: brøkregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
