Matematik
En lille opgave
08. november 2006 af
knnico (Slettet)
Jeg er ikke ørnen til matematik, og er lige faldet over en opgave jeg ikke helt kan huske hvordan man løser.
3x - (4 + 5x) = 6 - 2x
Dette er sådan jeg vil fortsætte på den, men det er så lang tid siden jeg har løst sådan en opgave, at jeg ikke er sikker på resultatet.
4 - 2x = 6 - 2x
-2x = 2 - 2x
2
3x - (4 + 5x) = 6 - 2x
Dette er sådan jeg vil fortsætte på den, men det er så lang tid siden jeg har løst sådan en opgave, at jeg ikke er sikker på resultatet.
4 - 2x = 6 - 2x
-2x = 2 - 2x
2
Svar #1
08. november 2006 af Sentinox (Slettet)
Du får altså 0=2 (hvilket er korrekt hvis opgaven er skrevet korrekt op), og derfor er x={Ø} =>
Det vil sige der er ingen løsninger!
//Sentinox
Det vil sige der er ingen løsninger!
//Sentinox
Skriv et svar til: En lille opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
