Matematik

Vektorer

09. november 2006 af Minna25 (Slettet)
I et koordinatsystem er en vektor ->a bestemt ved

->a=(t+2)
(2t-3)
hvor t er et tal

bestem de værdier af t, hvor hvilke |->a|=kvadratrod(17)

Hva skal jeg gøre?

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2006 af mathon

|a| = sqr((t+2)^2+ (2t-3)^2)

Brugbart svar (0)

Svar #2
09. november 2006 af mathon

(t+2)^2+ (2t-3)^2=17

For hvilke t, har det gyldighed?

Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.