Matematik

f(x) = (x-1)*(x^2-4x+6)

09. november 2006 af gittemaja (Slettet)
jeg skal gøre rede for at 'f' har ét nulpunkt?

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2006 af dnadan (Slettet)

sig:
0 = (x-1)*(x^2-4x+6)
Og løs ligningen, benyt her 0-reglen:
x-1=0 eller x^2-4x+6=0
Løs disse to ligninger, og du vil indse, at den kun har et nulpunkt...

Svar #2
09. november 2006 af gittemaja (Slettet)

skal jeg så skrive:

0 = (x-1)*(x^2-4x+6)

og så skrive f(x)=0*(x^2-4x+6)
eller skal jeg skrive
f(x)=0*(0^2-4*0+6)

Svar #3
09. november 2006 af gittemaja (Slettet)

*???

Brugbart svar (0)

Svar #4
09. november 2006 af mathon

1) hvilket fortegn har determinanten til x^2-4x+6?

2) hvad fortæller det om antallet af løsninger for x^2-4x+6

3) hvilke nulpunktsmuligheder for f(x) er der så?

Svar #5
09. november 2006 af gittemaja (Slettet)

ja men hvis jeg skal sætte nul ind et sted hvor skal det så være

Brugbart svar (0)

Svar #6
09. november 2006 af dnadan (Slettet)

Læs lige indlæggende i denne tråd igen, så ved du hvad du skal gøre...

Skriv et svar til: f(x) = (x-1)*(x^2-4x+6)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.