Matematik
polynomier
11. november 2006 af
kanden (Slettet)
f(x) 0 2x^3 -6x^2 - 6x + 10, x E [-1;3]
4<a<10
g(x)=-ax+a
Det oplyses at grafen for f og grafen for g ahr 3 skræingspunkter.
Bestem førstekoordinaten for hver af disse tre punkter.
Hvordan gør jeg det?
4<a<10
g(x)=-ax+a
Det oplyses at grafen for f og grafen for g ahr 3 skræingspunkter.
Bestem førstekoordinaten for hver af disse tre punkter.
Hvordan gør jeg det?
Svar #2
11. november 2006 af dnadan (Slettet)
sig
f(x)=g(x) og løs ligningen, hermed kender du nu x-værdierne for skærringspunkterne.
f(x)=g(x) og løs ligningen, hermed kender du nu x-værdierne for skærringspunkterne.
Svar #5
11. november 2006 af dnadan (Slettet)
Kender du ikke forskriften for g?
Og hvad mener du med det "4"?
Og hvad mener du med det "4"?
Svar #6
12. november 2006 af kanden (Slettet)
nej jeg kender ikke forskriften for g... jeg kender kun det jeg skrev i første indlæg, at g er en funktion af x og a, og at a er større end 4 og mindre end 10
Skriv et svar til: polynomier
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
