Matematik

erstatte spørgsmålstegnet

14. november 2006 af mjkl (Slettet)
er der nogen der vil hjælpe med den her opgave...:)


http://peecee.dk/?id=12105

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

Det skal være <u>279</u> i første opgave.
Du tage summen af de to tal i samme kolonne og addere 1 til. Så får du det øverste tal i næste kolonne. For så at få det nedeste tal, adderer du det nederste tal i forrige kolonne med det øverste tal i samme kolonne og adderer med 1. (Det lyder nok forvirrende)

106 + 172 + 1 = 279

Svar #2
14. november 2006 af mjkl (Slettet)

kan du ikke forklar det på en nemmere måde..:) Det er meget forvirrende

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. november 2006 af fixer (Slettet)

Du har vist heller ikke gjotr dig så store anstrengelser for at forstå #1 med et svar 2 min senere.

Du skal blot indse at mønsteret er:

15-8 = 6+1
40-24 = 15+1
106-65 = 40+1
?-172 = 106+1

så er det ligetil.

Prøv nu selv med de to andre; det er slet ikke så svært.

Svar #4
14. november 2006 af mjkl (Slettet)


jeg har forstået det -Zeta-.. men hvordan skal jeg forklar det. for der står at man skal forklar det..

Brugbart svar (0)

Svar #5
14. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

Prøv at se:
http://peecee.dk/?id=12114

Stregerne er de tal som 'plusses' (adderes) sammen.

Svar #6
14. november 2006 af mjkl (Slettet)

er det ikke sådan.

6 + 8 + 1 = 15
15 + 24 + 1 = 40
40 + 65 + 1 = 106
106 + 172 + 1 = 279

Brugbart svar (0)

Svar #7
14. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

#5.
Jeg var vist lidt for hurtig ved billedet i #5. Jeg har glemt at lægge 1 til i nederste stykke.

Svar #8
14. november 2006 af mjkl (Slettet)

men er det rigtig i #6

Brugbart svar (0)

Svar #9
14. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

#4.
Måden i #3, er let at forklare. Hold dig til det.

Brugbart svar (0)

Svar #10
14. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

#8.
Yes.

Svar #11
14. november 2006 af mjkl (Slettet)

men hvordan skal jeg forklar det??

Svar #12
14. november 2006 af mjkl (Slettet)

tak for hjælpen ...:)

Skriv et svar til: erstatte spørgsmålstegnet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.