Matematik
Hjælp til en lille opgave.
14. november 2006 af
Suzuka (Slettet)
Hej med jer alle.
Jeg har problemer med opgaven:
Tegn, evt. på grafregneren, grafen for f(x)= |x^2-3x+2|, og bestem grafisk de punkter, hvor f IKKE er diefferentiable. Aflæs derefter løsningen til ligningen f'(x)=0
Kan I hjælpe mig?
Mange tak :)
Jeg har problemer med opgaven:
Tegn, evt. på grafregneren, grafen for f(x)= |x^2-3x+2|, og bestem grafisk de punkter, hvor f IKKE er diefferentiable. Aflæs derefter løsningen til ligningen f'(x)=0
Kan I hjælpe mig?
Mange tak :)
Svar #1
14. november 2006 af mathon
...........x^2-3x+2 for x</=1 eller x>/=2
f(x)=
...........-(x^2-3x+2) for x>1 og x<2
f(x)=
...........-(x^2-3x+2) for x>1 og x<2
Svar #2
14. november 2006 af mathon
...........x^2-3x+2 for x</=2 eller x>/=2
f(x)=
...........-(x^2-3x+2) for x>1 og x<2
f(x)=
...........-(x^2-3x+2) for x>1 og x<2
Skriv et svar til: Hjælp til en lille opgave.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
