Engelsk
Hjælp med rettelse
18. november 2006 af
joo34 (Slettet)
Hi, jeg vil bede jer om at kigge på det jeg skrive.
Men det kan godt være at ikke forså hvad jeg skrive om.
men jeg vil bede om at retet lid gramatisk.
tak på fohånd.
Summary:
The story is about an women and a man the name of the women is Miriam. The man is just the cab driver. One day Miriam get a taxi. She come to speak with the driver in the taxi. The driver look very dirty and he talk to Miriam about his live that he doesn’t have any family and he live like a dog. He doesn’t have a hops in the future. Miriam is a women from a organization, who she would like to help with people ( som er stresset). In the ending of the story the driver come in the woman’s house.
Miriam:
Miriam is a women, she doesn’t have husband and live alone the house.
New she is a successful nursing agency women she is in a position to make money, and had been voted Businesswomen of the year.
Discuss the ending:
I think that Miriam live is like the driver, and she need to a person who she cans continue her life with him. And she doesn’t married before.
I think Miriam and the driver will be married and have a good live together.
Men det kan godt være at ikke forså hvad jeg skrive om.
men jeg vil bede om at retet lid gramatisk.
tak på fohånd.
Summary:
The story is about an women and a man the name of the women is Miriam. The man is just the cab driver. One day Miriam get a taxi. She come to speak with the driver in the taxi. The driver look very dirty and he talk to Miriam about his live that he doesn’t have any family and he live like a dog. He doesn’t have a hops in the future. Miriam is a women from a organization, who she would like to help with people ( som er stresset). In the ending of the story the driver come in the woman’s house.
Miriam:
Miriam is a women, she doesn’t have husband and live alone the house.
New she is a successful nursing agency women she is in a position to make money, and had been voted Businesswomen of the year.
Discuss the ending:
I think that Miriam live is like the driver, and she need to a person who she cans continue her life with him. And she doesn’t married before.
I think Miriam and the driver will be married and have a good live together.
Svar #1
18. november 2006 af -Zeta- (Slettet)
The story is about /an women/(a woman) and a man(.) /the/ (The woman’s) name /of the women/ is Miriam/./ (and) /The/(the) man is just /the/(a) cab driver. One day(,) Miriam get(s) (into) a taxi. She /come/(gets going) to speak with the /driver in the taxi/(taxi driver). The driver look(s) very dirty and he talk(s) to Miriam about his /live/(life) that he doesn’t /have/(has) any family and he live(s) like a dog. He doesn’t have /a/(any) /hops/(hopes) /in/(about) the future. Miriam is a /women/(woman) from /a/(an) organization, /who/(where) she /would like/(wishes) to help /with/ people (which has become stressed.) In the ending of the story(,) the driver come(s) in(side) the woman’s house.
Miriam:
Miriam is a /women/(woman)/,/ (and) she doesn’t have (a) husband /and/(so she) live(s) alone (in) the house.
/New/(Now,) she is a successful nursing agency /women/(woman)(.) /she/(She) is in a position to make money, and (she) had been voted (the) /Businesswomen/(businesswoman) of the year.
Discuss the ending:
I think that Miriam(‘s) /live/(life) is like the driver(‘s), and she need(s) /to/ a person who she can/s/ continue her life with/ him/. And she doesn’t married before. (<i>???</i>)
I think Miriam and the driver /will/(are going to) be married and (they will) have a good /live/(life) together.
/…/ = slettes
(…) = indsættes
Jeg får ikke sætningen, hvor jeg har sat: (<i>???</i>) Skriv evt. hvad du mener der)
Miriam:
Miriam is a /women/(woman)/,/ (and) she doesn’t have (a) husband /and/(so she) live(s) alone (in) the house.
/New/(Now,) she is a successful nursing agency /women/(woman)(.) /she/(She) is in a position to make money, and (she) had been voted (the) /Businesswomen/(businesswoman) of the year.
Discuss the ending:
I think that Miriam(‘s) /live/(life) is like the driver(‘s), and she need(s) /to/ a person who she can/s/ continue her life with/ him/. And she doesn’t married before. (<i>???</i>)
I think Miriam and the driver /will/(are going to) be married and (they will) have a good /live/(life) together.
/…/ = slettes
(…) = indsættes
Jeg får ikke sætningen, hvor jeg har sat: (<i>???</i>) Skriv evt. hvad du mener der)
Svar #2
18. november 2006 af -Zeta- (Slettet)
that he doesn’t /have/(has) --(skal istedet være)--> that he doesn’t have
Svar #4
28. november 2006 af katjes 88 (Slettet)
Hej jeg ville spørge jer om i kan hjælpe mig med at kommenter titlen på Live Like a Dog, Alone
det ville være en stor hjælp
det ville være en stor hjælp
Skriv et svar til: Hjælp med rettelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
